Rețetă de prăjitură Albă ca zăpada sau Lămâița
Ingrediente foi prăjitură Albă ca zăpada:
- 2 ouă mari
- 60 ml lapte 3,2 % grăsime
- 80 ml ulei de floarea soarelui
- 1 praf de sare
- 550 gr faină de tip 000 + 10 gr extra pentru tapetat suprafața de lucru
- 1 plic praf de copt
- 220 gr zahăr
Ingrediente cremă prăjitură Albă ca zăpada:
- 1 l lapte 3,2 % grăsime
- 120 gr făină de tip 000
- 150 gr zahăr
- 2 pliculețe zahăr vanilat
- 200 gr unt (82% grăsime)
- coaja rasă de la 1 lămâie
- 100 ml suc de lămâie (proaspăt stors)
- 1 esență vanilie
Mod de preparare prajitură Albă ca zăpada:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu