miercuri, 10 mai 2017

Rețetă de prăjitură Albă ca zăpada sau Lămâița

Ingrediente foi prăjitură Albă ca zăpada:

  • 2 ouă mari
  • 60 ml lapte 3,2 % grăsime
  • 80 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 praf de sare
  • 550 gr faină de tip 000 + 10 gr extra pentru tapetat suprafața de lucru
  • 1 plic praf de copt
  • 220 gr zahăr

Ingrediente cremă prăjitură Albă ca zăpada:

  • 1 l lapte 3,2 % grăsime
  • 120 gr făină de tip 000
  • 150 gr zahăr
  • 2 pliculețe zahăr vanilat
  • 200 gr unt (82% grăsime)
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • 100 ml suc de lămâie (proaspăt stors)
  • 1 esență vanilie

Mod de preparare prajitură Albă ca zăpada:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu